Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Betonverharding slopen met de Impactor 2000 op de A1
A1

Betonverharding op de A1 slopen met de Impactor 2000 van VDA Infra!

Is uw huidige betonverharding toe aan vervanging? Of wilt u de werkomstandigheden verbeteren door uw huidige betonverharding te slopen? Aannemingsbedrijfbedrijf VDA Infra is al sinds 1963 gespecialiseerd in civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden op de A1. Wij zijn al jaren actief in betonverhardingen slopen, spanningsvrij maken en beuken met behulp van de Impactor 2000.

Vakbekwaam team voor het slopen van de betonverharding op de A1

Wij voeren al onze werkzaamheden in eigen beheer uit en stellen hoge kwaliteitseisen aan zowel de werkwijze als de oplevering van de gerealiseerde werkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij dan ook voor uiteenlopende opdrachtgevers betonverhardingen mogen slopen. Bent u op zoek naar een vakbekwaam team om uw betonverharding te slopen op de A1? Het gecertificeerd personeel van Aannemingsbedrijfbedrijf VDA Infra staat graag voor u klaar.

Weet u welke verschillende betonverhardingen er mogelijk zijn voor de A1?

Betonverhardingen hebben een grote invloed op uw leef en werkomstandigheden op de A1. Om te zorgen voor een goede uistraling en functioneel gebruik is het van belang dat u de juiste verhardingen laat aanbrengen. VDA Infra kan de volgende verhardingen leveren en aanbrengen:

  • Halfverhardingen;
  • Bestratingen;
  • Industrieplaten;
  • Asfalt;
  • Beton.

Heeft u op de A1 al een vloer van betonverharding? En wilt u deze betonverharding slopen? Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark zodat wij dit geheel in eigen beheer kunnen uitvoeren.

De Impactor 2000 is speciaal ontworpen voor het slopen van betonverharding

Wanneer wij betonverharding slopen op de A1 maken wij gebruik van de Impactor 2000. De Impactor 2000 is speciaal ontworpen voor het behalen van een ongekend hoge productiviteit. De eerste gang met de Impactor 2000 scheurt het beton. Elke volgende gang scheurt het beton naar kleinere brokken tot een handelbaar formaat is bereikt voor het opbreken, vervoeren en breken van het gebeukte materiaal, of tot een voldoende spanningsvrije verharding is bereikt voor het overlagen daarvan. De Impactor nodig voor het slopen van betonverharding op de A1? Neem vrijblijvend contact op.

Van betonverharding slopen tot aanleggen staat VDA Infra voor u klaar!

Na het slopen van de betonverharding kunnen wij een nieuwe terreinverharding voor u aanleggen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan erfverhardingen, terassen, sportterreinen en bedrijfsterreinenen. Weet u niet welk verhardingsmateriaal en welk kleur u toe wilt passen? Laat u dan vakkundig adviseren over de meest geschikte mogelijkheden voor uw project. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Of wilt u uw betonverharding slopen op de A1? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Betonbeuken logo
Betonbeuken

Stel uw vraag

Betonverharding slopen | A1

Copyright Betonbeuken.com 1963 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring (NL)