Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Betonverharding slopen met de Impactor 2000 op de A50
A50

Betonverharding op de A50 slopen met de Impactor 2000

Is uw huidige betonverharding toe aan vervanging? Of wilt u de werkomstandigheden verbeteren door uw huidige betonverharding te slopen? Aannemingsbedrijfbedrijf VDA Infra is al sinds 1963 gespecialiseerd in civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden op de A50. Wij zijn al jaren actief in betonverhardingen slopen, spanningsvrij maken en beuken met behulp van de Impactor 2000. Wij voeren al onze werkzaamheden in eigen beheer uit en stellen hoge kwaliteitseisen aan zowel de werkwijze als de oplevering van de gerealiseerde werkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij dan ook voor uiteenlopende opdrachtgevers betonverhardingen mogen slopen. Bent u op zoek naar een vakbekwaam team om uw betonverharding te slopen op de A50? Het gecertificeerd personeel van Aannemingsbedrijfbedrijf VDA Infra staat graag voor u klaar.

Welke soorten betonverharding op de A50 zijn te slopen?

Betonverhardingen hebben een grote invloed op uw leef en werkomstandigheden op de A50. Om te zorgen voor een goede uistraling en functioneel gebruik is het van belang dat u de juiste verhardingen laat aanbrengen. VDA Infra kan de volgende verhardingen leveren en aanbrengen:

  • Halfverhardingen;
  • Bestratingen;
  • Industrieplaten;
  • Asfalt;
  • Beton.

Heeft u op de A50 al een vloer van betonverharding? En wilt u deze betonverharding slopen? Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark zodat wij dit geheel in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Impactor 2000 voor het slopen van betonverharding op de A50

Wanneer wij betonverharding slopen op de A50 maken wij gebruik van de Impactor 2000. De Impactor 2000 is speciaal ontworpen voor het behalen van een ongekend hoge productiviteit. De eerste gang met de Impactor 2000 scheurt het beton. Elke volgende gang scheurt het beton naar kleinere brokken tot een handelbaar formaat is bereikt voor het opbreken, vervoeren en breken van het gebeukte materiaal, of tot een voldoende spanningsvrije verharding is bereikt voor het overlagen daarvan. De Impactor nodig voor het slopen van betonverharding op de A50? Neem vrijblijvend contact op.

Aanleg betonverhardingen op de A50 na slopen oude verhardingen

Na het slopen van de betonverharding kunnen wij een nieuwe terreinverharding voor u aanleggen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan erfverhardingen, terassen, sportterreinen en bedrijfsterreinenen. Weet u niet welk verhardingsmateriaal en welk kleur u toe wilt passen? Laat u dan vakkundig adviseren over de meest geschikte mogelijkheden voor uw project. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Of wilt u uw betonverharding slopen op de A50? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Betonbeuken logo
Betonbeuken

Stel uw vraag

Betonverharding slopen | A50

Copyright Betonbeuken.com 1963 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring (NL)