Menu
VDA Infra Aannemer Infrastructuur Cultuurtechnisch Sloopwerken Verhuur grondverzetmachines
Verwijderen, recyclen en/of spanningsvrij maken van betonverhardingen in Limburg
Limburg

Verwijderen, recyclen en/of spanningsvrij maken van betonverhardingen in de buurt van Limburg

Wilt u graag betonverharding laten verwijderen, recyclen en/of spanningsvrij maken in de buurt van Limburg? Op zoek naar een bedrijf dat u van dienst kan zijn met het verwijderen, recyclen en/of spanningsvrij maken van betonverhardingen en/of asfaltverhardingen? VDA Infra heeft een speciale machine om u van dienst te kunnen zijn met het verwijderen, recyclen en/of spanningsvrij maken van betonverhardingen en/of asfaltverhardingen. Zo hebben wij 1997 de IMPACTOR 2000 naar Nederland geïmporteerd. Inmiddels zijn wij met deze machine marktleider in Nederland, België en Duitsland.

De Impactor 2000 is uitermate geschikt voor de grotere projecten maar komt ook op kleine projecten goed tot haar recht door de vele voordelen die zij te bieden heeft. Bent u benieuwd wat wij naast het verwijderen van betonverharding nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan gerust onze website. Via onze website kunt u lezen hoe wij het verwijderen, recyclen en/of spanningsvrij maken van betonverhardingen en/of asfaltverhardingen uitvoeren en waarom de IMPACTOR 2000 zoveel voordelen biedt.

Verwijderen van een betonverhardingen en asfaltverhardingen met de Impactor 2000

VDA Infra is een bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met het beuken t.b.v. het verwijderen, recyclen of spanningsvrij maken van betonverhardingen en asfaltverhardingen in de buurt van Limburg. Met de Impactor 2000 voeren wij onze werkzaamheden uit. Dit zorgt voor een hoog rendement en maximale effectiviteit. Daarnaast biedt het beuken voor het verwijderen, recyclen of spanningsvrij maken van betonverhardingen of asfaltverhardingen met deze machine nog andere voordelen zoals:

  • Hoge productiviteit
  • Homogeen product
  • Vlak en relatief onbeschadigd oppervlak na het beuken
  • Verdichting van de onderbaan

Per dag 20.000 m2 beuken van betonverharding met een dikte van 25 cm, weinig of geen stagnatie bij het opbreken, transport en breken, en een goede ondergrond voor transport.

Verwijderen, recyclen of spanningsvrij maken in de buurt van Limburg van een betonverhardingen of asfaltverhardingen met een hoog rendement.

Op het gebied van het verwijderen, recyclen van een betonverhardingen en asfaltverhardingen streven wij ernaar een zo goed mogelijk rendement te behalen door de inzet van onze Impactor 2000. De Impactor 2000, ontworpen voor het behalen van een ongekend hoge productiviteit, draagt daar dus voor een groot deel aan bij. Dit geldt ook voor het werkproces met betrekking tot het overlagen van de gebeukte verhardingen door het spanningsvrij maken met de Impactor 2000 blijft het oppervlak vlak en relatief onbeschadigd waarbij tevens de onderbaan gelijktijdig extra wordt verdicht.

Verwijderen, recyclen of spanningsvrij maken van betonverhardingen en/of asfaltverhardingen.

VDA Infra is gespecialiseerd in het beuken van betonverhardingen en asfaltverhardingen t.b.v. het verwijderen of opbreken, recyclen of spanningsvrij maken. VDA Infra is in deze branche een begrip geworden en daar is zij trots op. Dit betekent namelijk dat de Impactor 2000 in combinatie met de door ervaring opgebouwde kennis en verbeteringen goed functioneert met een hoge klanttevredenheid als gevolg. Onze professionele diensten die een unieke werkwijze voor het verwijderen en/of recyclen van betonverharding en asfaltverhardingen bewerkstelligen door de inzet van onze Impactor 2000, zorgen ervoor dat wij de juiste keuze zijn. Indien u meer informatie wilt hebben betreffende het verwijderen van betonverharding en onze andere diensten kunt u contact opnemen.

Neem contact op

Betonbeuken logo
Betonbeuken

Stel uw vraag

Verwijderen Betonverharding | Limburg

Copyright Betonbeuken.com 1963 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl - Z-IM.nl - Sitemap - Site Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring (NL)